Soufflé de turrón con naranjas de Sóller

Una exquisito postre dulce con toques cítricos

Tarta de turrón caliente:
4 pax
200 g huevo
120 g azúcar
130 g mantequilla
80 g chocolate negro
50 g turrón
55 g harina

Montar los huevos con el azúcar. Fundir el chocolate y turrón. Añadir el chocolate y turrón a los huevos. Añadir la mantequilla templada y mezclar todo. Añadir la harina y
poner en moldes de soufflé. Calentar a 190 º C durante 10 – 12 minutos.

Naranjas marinadas:
4 ud naranjas
20 g licor de naranjas
Pelar las naranjas y sacar los filetes
Añadir el licor
40 g salsa de vainilla

Decoración:
Tiritas de piel de naranja
Menta

Photos: Sara Savage · Chef: Gerhard Berktold

Live a life you love, doing more of what gives you pleasure. Take time to dream, and act upon those dreams. Regular, relevant and with a sense of rarity, featured content on Luxury Lifestyle by Helen Cummins gives you inspiration to explore, discover and be your best.

Since 2004, this carefully-curated selection of people, events, designs, places, lifestyle, culture and travel has been a reference point.

No matter where you happen to be in the world, join a vibrant community seeking unique experiences, a new, better way of living: one which embraces the greatest luxury of time well spent.

Instagram
helen_cummins
helen_cummins
16.6K Followers 3.1K Following
369
282
143
190
272
249
95
290
219